Uppdaterat februari 2019
Till startsidan Till föregående huvudsida Till startsidan Till nästa huvudsida Skriv ut - Skapa PDF - mejla

Gratisfoto

Jag vill komplettera den här sajten med fler bilder hel- eller halvnaket på killar och karlar. Du kan få bilder gratis om jag får visa dem här, och du kan få några extra till bara dig.

Vilka jag vill fota

Jag vill fota killar och karlar som är ”vardagssnygga” – som har något i sitt utseende som är snyggt eller intressant. De kan vara yngre eller äldre, svenska eller utländska, släta eller håriga.

Hur jag vill fota

Jag vill göra bilder liknande dem som finns här men också bilder med annan stil. Det kan vara sensuella närbilder av olika delar av en manskropp, bilder med mer dramatisk belysning, bilder med rörelse, bilder med attribut.

Hur du tar kontakt

Ta kontakt genom mejl, berätta lite om hur du vill bli fotad och skicka en eller ett par bilder så att jag kan se hur du ser ut. Vi fortsätter kontakten per mejl, app eller telefon.

Hur det går till

Jag fotar dig under ungefär en timme. Några dagar efteråt får du se de bästa bilderna på en sida här med personligt lösenord. Du talar om vilka bilder jag inte får visar och vilka du gillar mest. Jag bearbetar några bilder till färdiga bilder och kan bearbeta några extra till dig av dem jag inte får visa.

Hur du får bilderna

Du får bilderna som JPG-filer via mejl och får använda dem som du vill. Men du får inte ändra bilderna på något sätt. Och lägger du ut dem mer offentligt bör du ange fotografdigital.com som fotograf.

 

Är du intresserad? Undrar du över något? Kontakta mig!

Du kan också anlita mig mot betalning. Se sidan fotopaket.

  
Nakenbilder Andra bilder Gratisfoto Fotopaket Respons Sajtkarta Om cookies Kontakt